Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το κουίζ του Θέμη - χαλαρώστε.

Παιδιά, φαίνεται πως η πλύση εγκεφάλου που υφίστασθε αρχίζει να αποδίδει! Τελευταία βλέπετε παντού φεγγαροντυμένες! Ο Θέμης, λοιπόν, εντόπισε μία σε ένα - προσέξτε: φαινομενικά - άσχετο με το Σολωμό βιντεάκι, το έστειλε και βάζει το εξής κουίζ:

Σε ποια ακριβώς χρονική στιγμή του βίντεο εμφανίζεται μια ...φεγγαροντυμένη;;

Απαντήστε, λοιπόν, να αρχίσουμε τη βδομάδα μας χαλαρά, προτού ξεκινήσουμε τις αναλύσεις περί διακειμενικότητας και επιδράσεων και "σκηνοθεσίας" της θεϊκής αυτής μορφής.

Καλή μας βδομάδα :-)

( Θέμη, εννοείται: η ανάρτηση αφιερωμένη σε σένα!)

12 σχόλια:

Aurora είπε...

Α όντως είναι η Φεγγαροντυμένη! Μάλιστα εγώ βλέπω κι άλλα στοιχεία του Σολωμού εκεί μέσα χαχα, οι Πανελλήνιες φαίνεται αφήνουν σημάδια...

Χίλια μπράβο στο παιδί που βλέπει παντού Φεγγαροντυμένες κι όχι σχήματα κύκλου και παρηχήσεις!!!

Ἅ λ ς είπε...

"Τελευταία βλέπετε παντού φεγγαροντυμένες!" λεει, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Ναιιι οντως υπαρχει και θα συμφωνησω πως επισης υπαρχουν και αλλα στοιχεια!!! Γιατι αν το δουμε και συγκριτικα και δω ο ηρωας περνα απο δοκιμασιες κυρίως εξωτερικες (ζεστη, αποπειρα δολοφωνιας). Βλεπουμε να τον απειλει η ομορφια της φυσης (εδω ταιριαζει στιχος απο τους Ε΄/ Πολιορκημενους "οποιος πεθαινει σημερα, χιλιες φορες πεθαινει") κλπ κλπ...

ΥΓ: Διονυση, φευγω με φορα για το 2ο ετος!!! (ελπιζω να μην πεσω σε κανεναν.. πειρασμο οπως ο Κρητικος).

Καλη βδομαδα, φιλια!!!

Νίκος είπε...

Την είδα την Φεγγαροντυμένη,
την είδα τωρά εδώ.

Ναι την βρήκα.Δεν ξέρω αν έχει αλλα στοιχεία από τον Σολωμό αλλά αυτό το βρήκα.Πάντως και το καρτουν ήταν ωραίο αν και αυτού του είδους δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν κιόλας.Κ. Μάνεση δεν ντρέπεσται να μας συκοφαντείτε με το να λέτε ότι βλέπουμε παντού Φεγγαροντυμένες?θα νομίζουνε ότι είμαστε τίποτα παιδιά που είμαστε σαν τα κοτόπουλα παραζαλισμένα από τον Κρητικό.Δεν λέω είναι πιο περίπλοκο από άλλα(αντιπρόεδρε συμφωνείς ελπίζω),αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογείτε κάτι τέτοιο.Είναι απλώς μια περίοδος προσαρμογής.

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Aurora,
Απίστευτο! Έχω μπει σε λάθος ιστολόγιο, υπάρχει μια ομαδική παράκρουση εδώ πέρα:-)

Μα πόσα χρόνια είναι που έδωσες εξετάσεις; Πόσο διαρκεί η αποτοξίνωση;
( Τώρα, ναι, και βέβαια βλέπω κι άλλα στοιχεία από τον Κρητικό, αλλά ας μη συνεχίσω, μπας και διατηρήσω κάποια ελπίδας να μη με μπαγκλαρώσουν και μένα..Μπράβο, όμως, μπράβο!:-) )

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Αλς, Νίκο,
( σας αντιμετωπίζω, πλέον, μαζί, μια και αποτελείτε την ενωμένη αντιπολίτευση..)
Ναι, πολύ εύστοχα το αναλύετε, κ. γραμματεύ μας, κι εσείς, κ. πρόεδρε. Νομίζω πως μαζί με την Aurora σας αναλογεί κομμάτι του επαίνου για την εύρεση του πιο απροσδόκητου κουίζ από ιδρύσεως του παρόντος ιστολογίου.
Καλό σας απόγεμα και εγώ θα πρέπει να προβληματιστώ για το επίπεδο δυσκολίας του επόμενου κουίζ...
( Θέμη, βοήθεια!!!)

Νίκος είπε...

Κ. Μάνεση επιτέλους το καταλάβατε!!Και μην ζητάτε βοήθεια από τον Θέμη.Η Ηνωμένη Αντιπολίτευση θα σας ξετρυπωσει.Δεν την γλιτώνετε έτσι εύκολα.Έτσι δεν είναι αγαπητή αντιπρόεδρε και όχι γραμματέα?

Ἅ λ ς είπε...

ετσι ακριβως αγαπητε προεδρε...
Ακου εκει γραμματεας... -.-

λοιπον πρεπει να βρουμε εναν τροπο να παρουμε τους συμμαχους απο το Διονυση... :)))

Νίκος είπε...

Δεν μου έρχεται κάτι αυτή τη στιγμή.Εσύ τι λες?

Ἅ λ ς είπε...

ασε με να το σκεφτω.....

ΥΓ: Κατσε να μπουν κ τα πρωτα τεστακια και σιγουρα θα τους εχουμε με τ μερος μας :)

Νίκος είπε...

Είμαι σίγουρος.

Θέμης είπε...

Φαντάζομαι είναι λίγο άδικο να πω εγώ πότε εμφανίζεται η φεγγαροντυμένη, αφού το κουίζ είναι δικό μου χαχαχα. Για ό,τι άλλο θέλετε, εγώ είμαι εδώ!! :-)

Νίκος είπε...

Βρε βρε να και ο Θέμης.Θέμη θες να ενταχθείς στο κόμμα κατα του κ. Ενόχου?Θα πάρεις και αρμοδιότητα μεγάλη.Άντε να αυξανόμαστε άντε.