Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

Καλές βουτιές στη θάλασσα και στη λογοτεχνία!


Μας έπιασε ο Ιούλιος κι είναι ίσως αργά για απολογισμούς και αναλύσεις.

Είναι, όμως, νωρίς για σχέδια, προγραμματισμό, προετοιμασία. Οι δυο μήνες των διακοπών θα μας επιτρέψουν να σκεφτούμε πώς μπορεί αυτό το ιστολόγιο να γίνει πιο αποτελεσματικό, να αποκτήσει συνέχεια, να επιδιώξει πλατύτερη κάλυψη των θεμάτων, να εμπλουτιστεί με αναλύσεις, ασκήσεις, παράλληλα κείμενα, απόψεις και κριτικές, συνεργασίες, να αποτελέσει πεδίο σταθερής αναφοράς όλων των μαθητών της τάξης.

Το Σεπτέμβρη, θα συζητήσουμε με τους μαθητές της τάξης τις προτάσεις και, αν δούμε πως μπορούν να λειτουργήσουν, θα προχωρήσουμε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο. Όχι μόνο στα παιδιά του Γ1 και Γ2 της θεωρητικής της φετινής χρονιάς, αλλά και και σε όλους εσάς που επισκεφτήκατε το ιστολόγιο και με τις καλές σας κουβέντες το ενθαρρύνατε και το στηρίξατε.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Καλές βουτιές στη θάλασσα και στη λογοτεχνία!

5 σχόλια:

alkinoos είπε...

Καλό καλοκαίρι είπαμε, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς από το πληκτρολόγιο αδελφέ μου!
Πήρες το παναμαδάκι σου στο χέρι, άντε να κάνεις καμμιά βουτιά!
Θα προσέχουμε εμείς εδώ να διαλυθούν όλα καλά (με Ν/Σ εξισώνεται ο χρόνος φοίτησης σε ΤΕΙ και ΑΕΙ) μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα γυρίσεις για να έχεις με τι να ασχοληθείς.
Γειά σου!

Ε. Στάμου είπε...

Καλό καλοκαίρι Διονύση και καλή ξεκούραση πια.
Όχι επειδή ήπιαμε ένα ποτηράκι κρασί μαζί (δηλαδή εσύ ήπιες, άιντε και ΔΥΟ, γιατί εγώ ... δεν τ` ομολογώ???), αλλά η αλήθεια να λέγεται. Εδώ μέσα έπεσε πολλή δουλειά που "επρόσφερνε" έτοιμο υλικό σε πολλούς, που το είχαν ανάγκη. Εγώ πάντως είχα πιάσει πρώτο θρανίο.
Πολλά φιλιά κι από Σεπτέμβρη με νέες ιδέες.

Ειρήνη Λιβανού είπε...

Άντε, λοιπόν, αφού το αποφάσισες καλές βουτιές!

EiRiNi είπε...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..βρηκα λιγο αργα την παρεα σας αλλα ελπιζω να συνεχιστει αυτο...τωρα που θα σπουδαζω κ φιλολογια θα μ'αρεσε να συμμετεχω ....

librarian είπε...

Καλή ξεκούραση με επιστροφή καινούρια! Περιμένω λεπρομέρειες από τις βουτιές στη λογοτεχνία!